Trápí vás nebo vaše děti zdravotní potíže?

  • Býváte často nemocní?
  • Býváte často unavení?
  • Míváte trávicí potíže?
  • Míváte rýmu nebo záněty dutin?
  • Máte alergii?

Mívala jsem neustále zdravotní potíže!

  • Smrkala jsem od rána do večera
  • Alergie na pyl mě trápila už v březnu
  • Na obličeji se mi rozjížděl exém
  • Často mě bolelo břicho
  • Kvůli plynatosti jsem nemohla mezi lidi
  • Řvala jsem na děti únavou a vyčerpáním
  • Zhoršovaly se mi kvasinkové infekce

Máte i vy tyto potíže?

Našla jsem řešení díky stravě.

» Kdybych tyto informace měla dříve, mohla jsem si ušetřit spoustu trápení.
» Nemusela jsem obcházet ordinace, trávit týdny se záněty dutin, nechat do sebe strkat punkce atd.
» Nemusela jsem brát antihistaminika, abych na chvíli alergii potlačila, když jsem chtěla řídit auto, procházet se v létě po louce nebo splouvat řeku na kánoi.
» Také každou sklizeň obilí na polích za chalupou jsem každoročně proplakala a propšíkala.
» Potom přišla změna životního stylu. Tenkrát jsem začala změnou stravy.

Přešla jsem na stravu bez cukru, mléka a lepku. 
A začala jsem se cítit mnohem lépe.

Klára Patočková

Zabývám se celostním přístupem k životu. Jeho součástí je i strava. Díky zdravotním potížím jsem před více než 10 lety změnila způsob stravování. Za tu dobu jsem získala spoustu zkušeností, poučila se ze slepých uličekuvařila a upekla spousty jídel.

Vím, že přechod na stravu bez cukru, mléka a lepku není jednoduchý, a proto jsem se rozhodla podělit se s vámi o tyto svoje dovednosti.

Současně jsem praktik shiatsu masáží. Původně jsem vystudovaná ekonomka a marketingová manažerka.

Autorka eBooku "Bez cukru, mléka a lepku - Jak na to?".

"Stravování bez cukru, mléka a lepku mi změnilo život. Změnu jsem pocítila už po dvou týdnech. Vnímám to jako příležitost, nikoli jako omezení"

Co na základě eBooku dokážete?

  • Zahustíte omáčku bez jíšky a mouky
  • Budete umět nahradit smetanu a mléko při vaření
  • Pochutnáte si na palačinkách bez cukru, mléka a lepku
  • Uvaříte luštěniny tak, aby nenadýmaly
  • Překvapíte narozeninovým dortem

Cena ebooku je 590,- Kč

Možná se obáváte, jak to všechno zvládnete?

I na to jsem myslela. V eBooku najdete:

» jídelníček sestavený na 2 dny tak, aby příprava jídel na sebe navazovala a vy tak ušetříte čas, nervy a energii 

» na konci je nákupní seznam k vytištění

» 2 dny budete vařit totálně bez lepku, mléka a cukru

» naučíte se vařit snídaně, obědy, svačiny a zákusky a večeře

» provedu vás tím krok za krokem

Jaké suroviny používám?

  • Přirozeně bezlepkové suroviny jako jsou jáhly, rýže, pohanka, kukuřice, slzovka, quinoa atp.
  • Přirozeně bezlepkové mouky a krupice, tedy rýžovou, pohankovou, teffovou, kukuřičnou atp.
  • Přirozeně se vyskytující cukry
  • Rostlinná mléka a smetany
  • Vyhýbám se polotovarům a moukám zbavených lepku

V tomto eBooku se dozvíte

  • Jak změnit způsob stravování
  • Konkrétní postupy a návody, které vám pomohou začít
  • Jednoduché recepty

Jak mně osobně tato strava pomohla?

 

» Zmizely rýmy, nadýmání, únava a další potíže.
» Strava bez cukru, mléka a lepku mi pomáhá udržovat rovnováhu jak těla, tak i duše.
» Můj zdravotní stav mě neomezuje v podnikání ani ve volnočasových aktivitách.
» Těším se dobrému zdraví. Cítím se tak vitálně, jako naposledy ve dvaceti.
» Zhubla jsem o 20 kg.

Dozvíte se to hlavní pro vaši změnu stravy, pro přechod na stravu bez cukru, mléka a lepku.
Svůj eBook vám pošlu ve formátu pdf.

Zakoupením eBooku "Jak vařit bez lepku, mléka a cukru?" získáte materiál, ke kterému se můžete neustále kdykoli vracet. eBook je pro vás připraven, stačí kliknout. Pokud zvolíte platbu kartou, tak vám přijde do emailu okamžitě.

Už vaše příští jídlo může být bez cukru, mléka a lepku - objednejte si eBook.

Garance vrácení ceny:

Pokud byste přece jenom nebyli s eBookem spokojeni, garantuji vám vrácení plné ceny do 30 dnů od zakoupení.

Reference na eBook:

E-book Kláry Patočkové „Stravování bez cukru, mléka a lepku“ u mne čekal na přečtení nějaký ten týden, než přišel ten správný čas. Poté mě ale doslova nadchnul! Kláry pohled a zkušenosti vám přinesou nejen vysvětlení obecných principů, ale hlavně praktické postupné kroky a odzkoušené recepty, jak vnést do své stravy, a hlavně života více moudrosti, zdraví a vyrovnanosti. A za to ti Kláro moc děkuji a tvůj e-book ze srdce doporučuji. Já ho teď budu mít při ruce na hodně dlouhou dobu a přišel ve správný čas, kdy začínám novou práci, ve které budu hodně na cestách, a tudíž se návody na stravování do krabiček tak, abych nemusela sahat po nevhodné stravě v restauracích a rychlém občerstvení moc hodí. Znovu se mi potvrdilo, že vše přichází ve správný čas. Tak jestli i vy právě teď cítíte, že je již čas na změnu ke zdraví a vyrovnanosti, pak je Kláry e-book pro vás to pravé. Hodně štěstí a zdraví!
Blanka Štulíkováwww.sblankouzahranice.eu
Kláry e-book je o celostním pojetí stravy na náš organismus. Pokud člověk trpí určitými problémy, je fajn podívat se, zda by nestálo za to upravit stravu, zklidnit psychiku a vůbec vyladit životní styl. Klára předává své letité zkušenosti a podrobně vysvětluje, proč a jak postupně vypustit ze svého jídelníčku lepek, mléko a cukr a jakých změn tím můžete dosáhnout. Uvědomíte si, co všechno s čím souvisí – no prostě celostní pohled na věc. Potěšily mě také jednoduché recepty, na kterých Klára ukazuje, že omezit lepek, cukr a mléko opravdu jde.
Lenka Ilečkováwww.lenka-ileckova.cz
Ebook Stravování bez cukru, mléka a lepku je skvělý průvodce, kde jsou pěkně na jednom místě shrnuté informace o vlivu stravy na naše zdraví. Autorka autenticky popisuje na své vlastní zkušenosti, jak jí vědomé stavování pomohlo k vymizení mnoha zdravotních problému a nasměrovalo na novou životní cestu – pomáhat celostním přístupem lidem ke zdraví a celkové pohodě. V ebooku jsou užitečné a praktické návody jak vypustit ze stravy lepek, mléko a cukr, včetně jednoduchých receptů.
Zuzana Vodičkováwww.odd-roznov.cz
V eBooku sa vysvetluje, aké výhody má strava, ktorá neobsahuje lepok, mlieko a cukor, a autorka podrobne opisuje aj svoje vlastné skúsenosti s touto stravou. eBook je napísaný stručne, aby nezahlcoval čítateľa zbytočnými informáciami, no obsahuje najdôležitejšie a najmodernejšie vedecké poznatky, ktoré by mal každý človek ovládať. Páčia sa mi praktické tipy a recepty, ktoré sa tam uvádzaju. Po dopísaní tohto emailu si idem hneď pripraviť sladký zeleninový vývar a deťom palacinky, keďže je deň detí 😀 A ten sladký zeleninový vývar budem ponúkať aj svojim deťom, ktorý majú často chuť na sladké (alebo povedze na hlúposti :D). My ako rodina, sme na dobrej ceste k životu bez lepku, mlieka a cukru. Mliekto konzumujeme len sporadicky, pečiem kváskový chlieb a biely cukor som vymenila za kokosový, ktorý používam vo veľmi malých množstvách. K tomu dosladzujem javorovým alebo datľovým syrupom, občas ryžovým sladom alebo medom. A preto som veľmi rada, že som v tomto eBooku našla podporu 🙂
Andrea Velebnáwww.andreavelebna.sk
Ebook od Kláry jsem si vybrala z toho důvodu, abych obohatila svůj bezlepkový a bezmléčný jídelníček o nové recepty a finty. Vliv stravy na lidský organizmus pro mě nebyl novinkou. I tak mě potěšilo poznat osobní příběh o změně zdraví při vysazení lepku a mléka z jídelníčku někoho jiného než mě samé. Osobní příběh Kláry mě podpořil dál v cestě bez lepku a mléka (s cukrem tak daleko ještě nejsem) a dodal mi sebevědomí, že mám opravdu poslouchat své tělo a všímat si maličkostí, které jsem dřív brala jako svou běžnou součást (bolest hlavy po mléčném, těžkost po jídle, únavu, permanentní chmurnou náladu, pravidelnou zácpu). I když už rok žiju bez lepku a mléka, bavilo mě si znovu připomenout, proč tělo zatěžují. Potěšily mě praktické návody, protože těch není nikdy dost, když děláte takovou masivní změnu a chvíli trvá, než si změna stravy a její příprava u vás v kuchyni a ve spíži zvykne. Nadšená jsem byla hlavně z toho, že Klára používá přirozeně bezlepkové mouky a recepty považuje spíše za návody a doplňuje je o tipy, jak dále s receptem improvizovat. Bezlepkových a bezmléčných návodů na jídlo bez použití předem připravených kupovaných směsí, není nikdy dost! Osobně jsem zatím vyzkoušela recept na piškotové těsto, se kterým jsem hned improvizovala a výsledek byl skvělý! Je skvělé mít tyto návody se základními poměry a pak si v kuchyni s nimi hrát a tvořit podle nálady, chuti a dostupných surovin.
Romana Malíkováwww.vkruhu.com
Dezert z polenty, bez cukru, mléka a lepku

Máte nějaké dotazy?

Napište na klara@klarapatockova.cz
nebo volejte na +420 608 580 283.

Ráda vám na ně odpovím.