
Začátky bez cukru, mléka a lepku byly pro mě náročné
- Když jsem před 13 lety začínala vařit bez lepku, cukru a mléka, všechno mi dlouho trvalo a nenavazovalo.
- Chtěla jsem vařit například čočkové placičky, ale zjistila jsem, že nemám namočenou čočku. Takže jsem musela vymyslet jiné jídlo.
- Nebo jsem šla vařit guláš a neměla ho čím zahustit, protože mi došla rýžová mouka.
- Prostě na začátku byl u mě chaos a zmatek a ztratila jsem spoustu času.
Časem jsem se to naučila:
Postupem času jsem se naučila hospodařit jak se surovinami tak s časem.
Dnes mi vaření bez cukru, mléka a lepku připadá jednodušší, než vaření jídel české kuchyně.
Recepty obsahují chuťové obměny, takže získáte potenciál pro mnohem více jídel.
Vychytala jsem pro Vás:
- 1Správné množství surovin na jednotlivá jídla, ale také, kolik čeho koupit na dva dny vaření
- 2Posloupnosti jednotlivých činností, namáčení, přípravy, předvaření. Když vařím něco, co je potřeba hlídat, dělám mezitím například svačinu.
- 3Jídelníček sestavený speciálně tak, aby přípravy navazovaly a abyste neztráceli drahocenný čas.
- 4Jídla od sobotní snídaně do nedělní večeře, a to bez lepku, mléka, cukru a masa.
Dnes už mi příprava oběda netrvá déle než 30 a snídaně 15 minut.
Kapitoly eBooku pro víkendové vaření:
V eBooku najdete například recepty na:
Fazolový guláš

Pečenou zeleninu

Miso polévka na snídani

Jahelné koule

Dýňovou polévku

Kakaovou polentu

Co vás čeká?
- 1Budeme 2 dny (víkend nebo jiné dny) vařit bez cukru, mléka a lepku.
- 2Nejprve nakoupíme – součástí eBooku je detailní nákupní seznam.
- 3Potom se podíváme na jídelníček – jednotlivá jídla na sebe navazují tak, abyste ušetřili čas.
- 4Dozvíte se, jak postupovat krok za krokem. Doslova vás povedu za ručičku.
- 5A nakonec uvaříme podle receptů. Předlohou budou detailní fotografie jídel podle receptů.
Klára Patočková
= autorka eBooku a těchto stránek
= shiatsu terapeutka
= hlava a tělo eshopu meditačními polštářky
Zabývám se celostním přístupem k životu. Jeho součástí je i strava. Díky zdravotním potížím jsem před více než 10 lety změnila způsob stravování. Za tu dobu jsem získala spoustu zkušeností, poučila se ze slepých uliček a uvařila a upekla spousty jídel.
Vím, že přechod na stravu bez cukru, mléka a lepku není jednoduchý, a proto jsem se rozhodla podělit se s vámi o tyto svoje dovednosti.
Současně jsem praktik shiatsu masáží. Původně jsem vystudovaná ekonomka a marketingová manažerka.
Autorka eBooků o stravování bez cukru, mléka a lepku.

"Stravování bez cukru, mléka a lepku mi změnilo život. Změnu jsem pocítila už po dvou týdnech. Vnímám to jako příležitost, nikoli jako omezení"
Jaké suroviny používám?
- Přirozeně bezlepkové jednodruhové mouky, tedy rýžovou, pohankovou, kukuřičnou atp.
- Přirozeně se vyskytující cukry v datlích, rozinkách nebo rýžovém sirupu.
- Vyhýbám se polotovarům a moukám zbavených lepku.

♥ Povedu vás krok za krokem. ♥
Díky eBooku si už pochutnávají a napsali mi o tom:

Jdu vytisknout seznam a pujdu nakoupit :)) Tenhle ebook mě konečně nakopnul k tomu, abych to zkusila! Na zdravé vaření se odhodlávám už dlouho, ale stále jsem měla v hlavě, že je to něco složitého, nebude mi to chutnat a vlastně ani nevím, jak začít. V ebooku jsou skvělé rady, kdy si připravíte jednu ingredienci a použijete jí rovnou na přípravu více jídel, nebo kdy věci předpřipravit a jak načasovat. A nákupní seznam to vše ještě zjednodušil, že člověk bez námahy jen pobral věci v krámě. No a nakonec zjistíte, že to není nic složitého a je to chutné, jen se do toho musíte pustit 🙂

Z eBooku víkendové bezlepkárny jsem byla doslova nadšená. V mnohém předčil moje očekávání a naučil mě lépe plánovat na víkend. Velice ocenňuji, že jsou zde i nákupní seznamy, fotografie výsledných pokrmů a využití zbylých potravin na jiné varianty receptů. Je to úžasné v tom, že když nechcete moc dlouho přemýšlet nad tím, co udělat o víkendu, jednoduše si to naplánujete podle eBooku vč. zmiňovaného nákupu. EBook doporučuji všem, co začínají nebo si chtějí o víkendu ulehčít práci s plánováním a přípravou."

Tento e-book doporučuji všem, kteří chtějí vyzkoušet příjemnou změnu ve stravě a cítit se lépe. E-book mi přijde naprosto úžasně zpracován, protože Vás velmi prakticky povede od nákupu surovin, načasováním přípravy až po samotný postup. Najednou zjistíte, že změna není složitá, není ani časově náročná a jídlo je chutné. Oblíbená je u nás doma především květáková a dýňová polévka.

Pokud je vám blízké zdravé stravování, ale fazolím, jáhlám nebo polentě se zatím ze strachu z neznámého vyhýbáte, eBook Jídelníček na víkend je přesně to, co potřebujete ke změně. Při čtení jsem měla pocit, jako kdybych autorce svěřila své obavy z přípravy těchto surovin, a ona mi na ně v eBooku odpovídá. Velice mi vyhovuje návodný způsob zpracování. EBook mě zbavil obav ještě před tím, než jsem začala vařit:-).
Vyzkoušejte 2 dny bez cukru, mléka a lepku.
- Chcete se začít stravovat jinak?
- Pořád vám na to nevychází čas?
- Nevíte, jak začít?
- Nechce se vám hledat jednotlivé recepty?
- Máte obavy, že vám vaření sebere spoustu času?
Pokud jste alespoň jednou odpověděli ANO, tak je tento eBook ideální právě pro vás.

Garance vrácení ceny:
Pokud byste přece jenom nebyli s eBookem spokojeni, garantuji vám vrácení plné ceny do 30 dnů od zakoupení.
Máte nějaké dotazy?
Napište na klara@klarapatockova.cz
nebo volejte na +420 608 580 283.
Ráda vám na ně odpovím.
